Wat doet IN-TUTO

IN-TUTO biedt ambulante hulpverlening, dit houd in dat IN-TUTO bij u thuis komt. Wij werken in een 1 op 1 relatie met zoveel mogelijk continuïteit van dezelfde hulpverlener.
Wij weken met verschillende leefgebieden, o.a. geestelijke gezondheid/lichamelijke gezondheid/sociaal welbevinden/financieel welbevinden/werk en activiteiten.
Maar natuurlijk ook het luisterend oor wat zeker zo belangrijk is.

Naast de begeleiding thuis biedt IN-TUTO  begeleid wonen.

Begeleid wonen

Sommige (jonge)mensen worden gehinderd door psychiatrische of psychosociale problemen. Misschien is er sprake van een lichte vorm van een handicap. Of het nu gaat om het runnen van een eigen huishouden, het volgen van een studie, eigen geld verdienen of de financiën op orde houden. IN-TUTO biedt deze mensen (tijdelijke) begeleiding. Zo krijgen zij weer grip op hun leven. Het kan zijn dat de hulpverlener één keer per week bij je langs komt, maar het kan ook nodig zijn dat de hulpverlener elke dag even langs komt. Dit is afhankelijk van de hulpvraag.

Dagbesteding

IN-TUTO biedt dagbesteding aan op maat.

Samen met jou willen we vaststellen wat jouw talenten zijn, wat jij leuk vindt en waarin jij wilt groeien. Misschien wil je een vak leren zodat je op een gegeven moment in staat bent om bij een werkgever te gaan werken?

In kleine groepen, vaak 1-op-1  begeleiden we je in het doen van verschillende activiteiten. Dat kan zijn sleutelen, schilderen, doe-het-zelven, tuinieren etc. We zoeken activiteiten die bij jou passen en die jij leuk vindt. Onder de noemer van dagbesteding geven wij je training zodat je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen.

Om deze activiteiten te kunnen uitvoeren en begeleiden werken we samen met verschillende campings, garagebedrijven, winkels en schilders. Wat wij je aanbieden is maatwerk gebaseerd om jouw talenten en wensen. Met de dagbesteding geven we je arbeidstraining en leer je dat werk leuk is en voldoening geeft.